ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ

NO Image:
19
Την ερχόμενη Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσαϊφυλιωτίσσης Αγίας Φυλάξεως Λεμεσού.

ΕΟΡΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ...

[Διαβάστε περισσότερα...]

15

Την ερχόμενη Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Επιφανίου Αλεθρικού.

[Διαβάστε περισσότερα...]

08

Την Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018, ο Πανιερώτατος θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Μαρί.

Ώρα έναρξης: 4:30 μ.μ.

Η προγραμματισμένη αγρυπνία της ίδιας ημέρας, στο παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στη Μοσφιλωτή, με την ευκαιρία της εορτής του πολιούχου αγίου της Μητροπόλεως Τριμυθούντος, Σπυρίδωνος του θαυματουργού, θα τελεστεί στην Ιερά Μονή Σταυροβουνίου.

Ώρα έναρξης: 8 μ.μ.


[Διαβάστε περισσότερα...]

28

ΥΠΟΔΟΧΗ ΙΕΡΟΥ ΛΕΙΨΑΝΟΥ – ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ

Το ερχόμενο Σάββατο, 1η Δεκεμβρίου 2018, και ώρα 3:45μ.μ., ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας θα υποδεχθεί τεμάχιο του ιερού λειψάνου της θεοπρομήτορος Αγίας Άννης στο Κοινοτικό Πάρκο Κόρνου. Θα ακολουθήσει δέηση και πομπή προς τον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου, όπου και θα τελεσθεί Αρχιερατικός Εσπερινός.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ-ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΙΕΡΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΤΡΙΜΥΘΟΥΝΤΟΣ κ. ΒΑΡΝΑΒΑ

Την ερχόμενη Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018...

[Διαβάστε περισσότερα...]

20

Την Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018, ο Πανιερώτατος θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Ευαγγελιστρίας Ιδαλίου. Την ερχόμενη Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018...

[Διαβάστε περισσότερα...]

16

Την ερχόμενη Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τόχνης.

 

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΘΕΜΕΛΙΟΥ ΛΙΘΟΥ ΝΕΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

[Διαβάστε περισσότερα...]

Page 2 of 2First   Previous   1  [2]  Next   Last