ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ

NO Image:
20
Την ερχόμενη Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Επιφανίου Ολυμπίων. 

[Διαβάστε περισσότερα...]

06

Την ερχόμενη Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας θα λειτουργήσει και κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Κάτω Δρυ.

[Διαβάστε περισσότερα...]

31
Την ερχόμενη Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας θα λειτουργήσει και κηρύξει στην Ιερά Μονή Αγίου Μηνά, παρά το χωρίον Βάβλα.

[Διαβάστε περισσότερα...]

23

Την ερχόμενη Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας θα λειτουργήσει στο παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στη Μοσφιλωτή.

[Διαβάστε περισσότερα...]

16

Την ερχόμενη Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αθανασίου και Κυρίλλου Μενόγιας.

(Ώρα έναρξης: 4:30μ.μ.)

Την ερχόμενη Παρασκευή,...

[Διαβάστε περισσότερα...]

10

Το ερχόμενο Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Αθηαίνου.

Την ερχόμενη Κυριακή...

[Διαβάστε περισσότερα...]

28

Την ερχόμενη Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Πέρα Χωρίου.

Την ερχόμενη Τρίτη, 1η Ιανουαρίου 2019, ο Πανιερώτατος...

[Διαβάστε περισσότερα...]

19
Την ερχόμενη Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσαϊφυλιωτίσσης Αγίας Φυλάξεως Λεμεσού.

ΕΟΡΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ...

[Διαβάστε περισσότερα...]

15

Την ερχόμενη Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Επιφανίου Αλεθρικού.

[Διαβάστε περισσότερα...]

08

Την Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018, ο Πανιερώτατος θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Μαρί.

Ώρα έναρξης: 4:30 μ.μ.

Η προγραμματισμένη αγρυπνία της ίδιας ημέρας, στο παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στη Μοσφιλωτή, με την ευκαιρία της εορτής του πολιούχου αγίου της Μητροπόλεως Τριμυθούντος, Σπυρίδωνος του θαυματουργού, θα τελεστεί στην Ιερά Μονή Σταυροβουνίου.

Ώρα έναρξης: 8 μ.μ.


[Διαβάστε περισσότερα...]

Page 1 of 2First   Previous   [1]  2  Next   Last