Νέα και Ανακοινώσεις                                     Βιβλιοπωλείο "ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟΝ"

Tο περιεχόμενο της κατηγορίας αυτής ανανεώνεται συνεχώς. Οι αναρτήσεις είναι ενδεικτικές.
Για τη καλύτερη εξυπηρέτησή σας επικοινωνήστε απευθείας με το βιβλιοπωλείο «ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟΝ»
στο τηλέφωνο 00357 22-527058 / 22-527000 ή E-mail bookshop@imtrimythountos.org.cy

Πλάθοντας Ευτυχισμένα παιδιά

Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται και αναλύει με έναν απλό και κατανοητό τρόπο εικοσιτέσσερα σημαντικα θέματα που αφορούν τις σχέσεις γονιών - παιδιών βασιζόμενο στην ελληνική πραγματικότητα.
Ενθαρρύνει τους γονείς να δουλέψουν για τη δημιουργία σχέσεων που θα βασίζονται στην αγάπη, την αλληλοκατανόηση και τον αλληλοσεβασμό. Συμβάλλει να διαχειρίζονται ποιοτικότερα και να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικότερα τα προβλήματα που προκύπτουν. Είναι μοναδικό και πρωτότυπο στο ειδος του.
Βοηθάει γονείς, παιδαγωγούς και εκπαιδευτικούς να δώσουν απαντήσεις ζωής σε πράγματα που τους απασχολούν και τους προβληματίζουν. Συνδυάζει την τεκμηριωμένη παιδαγωγική άποψη, την επιστημονική γνώση με την πρακτική της εφαρμογή με παραδείγματα,χωρις θεωρητική ορολογία.
€17.00

Βιβλίο Προσευχών

Ένα βιβλίο προσευχών σε μικρό μέγεθος, κατάλληλο για τα παιδικά χεράκια! Για να το έχουν πάντα μαζί τους, στην εκκλησία, στο σχολείο, στο σπίτι.
Οι σημαντικότερες προσευχές της πίστης μας, όλες συγκεντρωμένες σε ένα υπέροχο βιβλιαράκι για μικρά παιδιά, με τα πρωτότυπα κείμενα και απλή μετάφραση τους στα νέα ελληνικά, πλούσια εικονογράφηση και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Υπάρχει και στα Ελληνικά.
€5.50

Καλοκαίρι με το Χριστό

Με τη χάρη του Θεού, ένα νέο βιβλίο εξεδόθη για τις ανάγκες των παιδιών κατά τους θερινούς μήνες. Γραμμένο με πολλή αγάπη από τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Χριστοδούλου, αποσκοπεί στη γνώση της Εκκλησιαστικής ζωής. Στόχος του βιβλίου είναι τα παιδιά να περάσουν όμορφα και ανέμελα το καλοκαίρι τους μαζί με τον Χριστό. Το βιβλίο αυτό, με έναν τρόπο όμορφο και φυσικό, αποτελεί μια ουσιαστική κατήχηση σε βασικές αλήθειες της πίστεώς μας. Όπως για παράδειγμα για την Εξομολόγηση, τη Θεία Κοινωνία, την αναγκαιότητα της Προσευχής και του Εκκλησιασμού. Το βιβλίο αποτελείται από εξήντα τέσσερις (64) έγχρωμες σελίδες, περιλαμβάνει πλούσια εικονογράφηση καθώς και ενότητες με δραστηριότητες και παιγνίδια έτσι ώστε τα παιδιά να περάσουν όμορφα το καλοκαίρι και παράλληλα να ωφεληθούν πνευματικά. Το βιβλίο ενδείκνυται για ενθύμιο Κατηχητικών Σχολείων και Κατασκηνώσεων.

Γιατί διαβάζω καθημερινά βιβλία στα παιδιά μου; 

Τα παιδικά βιβλία μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους. Πρώτα τους γονείς και μετά τα παιδιά. Τα μηνύματά τους αφορούν τόσα πολλά και διαφορετικά θέματα: η ειρήνη, η ισότητα, τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι μόνο κάποια και είναι σπουδαίο τα παιδιά να εκτίθενται σε αυτά από μικρή ηλικία.

Τα παιδιά δεν τα διαβάζουν τα παραμύθια, τα ζουν!

Γι’ αυτά η πραγματικότητα και το θαύμα είναι ένα και το αυτό, δεν τα ξεχωρίζουν. Μπαίνουν μέσα στο παραμύθι, γίνονται ένα με τον ήρωα, περνούν μαγικά μονοπάτια, αντιμετωπίζουν κινδύνους και στο τέλος νικούν. Έτσι διασκεδάζουν, ενεργούν νοερά, κατανοούν τη ζωή και εξελίσσουν τον εαυτό τους. Είναι μαγεία το παραμύθι και το παιδί τη ζει με όλη του την ψυχή!

Διαβάστε για τις Δεσποτικές εορτές όλου του έτους

Τα βιβλιαράκια εκτός από πληροφορίες για τις Δεσποτικές εορτές περιέχουν και την ακολουθία τους.

Διαβάστε για τους βίους των Αγίων που γιορτάζουν αυτή την εβδομάδα

Τα βιβλιαράκια αυτά είναι μικρά και βολικά. Περιέχουν βίους Αγίων μετά των Παρακλητικών τους Κανόνων.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑΤΑΡΙΟΝ ΠΕΤΡΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΥ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟ 

Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση, το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Τριμυθούντος «ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟΝ», ενημερώνει το φιλόμουσο και λοιπό βιβλιόφιλο αναγνωστικό κοινό της Κύπρου, ότι το Αναστασιματάριο του Πέτρου Πελοποννήσιου Λαμπαδάριου (†1777), κυκλοφορεί σε νέα Έκδοση, συμπληρωμένη και αναθεωρημένη. Η νέα Έκδοση υπό τον τίτλο «ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑΤΑΡΙΟΝ ΠΕΤΡΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΥ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟ», Εκδοτική παραγωγή και Επιμέλεια του Πρωτοψάλτη του Ιερού Ναού Αγίας Γλυκερίας Γαλατσίου Αθηνών, Μιχαήλ Μαμάη, αποτυπώνει τις μελοποιήσεις, τα μουσικά ποιήματα του Λαμπαδάριου Πέτρου του Πελοποννήσιου «με πιστότητα και δίχως καμία διασκευή από τις πηγές», με κυριότερη πηγή την Έκδοση του Πέτρου Εφέσιου, του 1820.

Η νέα Έκδοση του βιβλίου του Αναστασιματαρίου του Διδασκάλου Πέτρου, διατίθεται για την Κύπρο αποκλειστικά από το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Τριμυθούντος «ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟΝ».
Τιμή €18.00

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του Βιβλιοπωλείου: 22-527058 ή στις εφαρμογές Viber και WhatsApp: 99-118284


Empty
Click + to add content
Empty
Click + to add content
Unfortunately, your trial period has expired! Please buy a license if you want to continue using it.