1000
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
ΑΝΑΚΟΙνώσεις

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΒΛΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022

1 ΣΑΒΒΑΤΟΝ: Η ΚΑΤΑ ΣΑΡΚΑ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Βασιλείου του Μεγάλου, Αρχιεπισκόπου Καισαρείας της Καππαδοκίας.

2 ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ: Σιλβέστρου Πάπα Ρώμης, Θεογένους Ιερομάρτυρος, Σεραφείμ του Σάρωφ Οσίου.

6 ΠΕΜΠΤΗ: ΤΑ ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟς ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

9 ΚΥΡΙΑΚΗ (ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΩΤΑ): Πολυεύκτου Μάρτυρος, Ευστρατίου Οσίου, Παρθένας Νεομάρτυρος. Θα συνεορτάσουμε: Η σύναξις του Τιμίου ενδόξου Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου.

16 ΚΥΡΙΑΚΗ (ΙΒ΄ ΛΟΥΚΑ) (10 ΛΕΠΡΩΝ): Η προσκύνησις της τιμίας αλύσεως του Αποστόλου Πέτρου. Θα συνεορτάσουμε: Παύλου του Θηβαίου, Ιωάννου Καλυβίτου του Οσίου. Αντωνίου του Μεγάλου, Γεωργίου του εξ’ Ιωαννίνων Νεομάρτυρος. Αθανασίου και Κυρίλλου Πατριαρχών Αλεξανδρείας. Μακαρίου του Αιγυπτίου. Ευθυμίου Οσίου του Μεγάλου.

23 ΚΥΡΙΑΚΗ (ΙΔ΄ ΛΟΥΚΑ) (ΤΥΦΛΟΥ): Κλήμεντος Επισκόπου Αγκύρας, Αγαθαγγέλου Μάρτυρος, Ευσεβίου, Διονυσίου Οσίου του εν Ολύμπω. Θα συνεορτάσουμε: Νεοφύτου του εγκλείστου, Φίλωνος και Θεοπρόβου Επισκόπων Καρπασίας των θαυματουργών. Ξένης της Οσίας και Βαβύλα Ιερομάρτυρος. Γρηγορίου του Θεολόγου Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως και Ξενοφώντος Οσίου και της συνοδείας αυτού.

30 ΚΥΡΙΑΚΗ (ΙΕ΄ ΛΟΥΚΑ) (ΖΑΚΧΑΙΟΥ): Των τριών Ιεραρχών Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου. Θα συνεορτάσουμε: Κύρου και Ιωάννου των Αναργύρων. Ανακομιδή των λειψάνων Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως, Εφραίμ του Σύρου, Η ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.