1000
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
ΑΝΑΚΟΙνώσεις

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΒΛΑΣ ΠΡOΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

 

  1. ΚΥΡΙΑΚΗ Ι’ ΛΟΥΚΑ: Σάββα του Ηγιασμένου, Διογένους Μάρτυρος.

Θα συνεορτάσουμε: Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, Βαρβάρας της Μεγαλομάρτυρος, Κασσιανού Οσίου του Κυπρίου, Οσίου Ιωάννου του Δαμασκηνού, Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού και Αμβροσίου επισκόπου Μεδιολάνων.

  1. ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΑ’ ΛΟΥΚΑ (ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ): Σπυρίδωνος επισκόπου Τριμυθούντος του Θαυματουργού.

Θα συνεορτάσουμε: Σύλληψις της Αγίας Άννης μητρός της Θεοτόκου. Λουκίας της Παρθένου, Ελευθερίου Ιερομάρτυρος και Ανθίας της μητρός αυτού.

  1. ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ: Μνήμην επιτελούμεν πάντων των απ’ αιώνος Θεώ ευαρεστησάντων από Αδάμ άχρι και Ιωσήφ του μνήστορος της Υπεραγίας Θεοτόκου. Βονιφατίου, Αγλαΐας, Πολυεύκτου, Άρεως και Θεσσαλινίκης Μαρτύρων.

Θα συνεορτάσουμε: Μοδέστου αρχιεπισκόπου Ιεροσολύμων, Διονυσίου αρχιεπισκόπου Αιγίνης, Σεβαστιανού Μάρτυρος, Μιχαήλ του Ομολογητού, Ζωής Μάρτυρος, Αναστασίας Μεγαλομάρτυρος της Φαρμακολυτρίας, Ευγενίας της Οσιοπαρθενομάρτυρος και των συν αυτή, και Ιγνατίου Ιερομάρτυρος του Θεοφόρου.

  1. ΣΑΒΒΑΤΟΝ , Η ΚΑΤΑ ΣΑΡΚΑ ΓΕΝΝΗΣΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
  2. ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΕΝΝΗΣΗ. Η Σύναξις της Υπεραγίας Θεοτόκου. Των Αγίων και Δικαίων Ιωσήφ του μνήστορος, Δαϋίδ του Βασιλέως και Ιακώβου του Αδελφοθέου.

Θα συνεορτάσουμε: Στεφάνου του Πρωτομάρτυρος και Αρχιδιακόνου. Ανυσίας της Οσιομάρτυρος και Μελάνης της Ρωμαίας.

 

Ο Ιερατικώς Προϊστάμενος Πατήρ Αλέξανδρος Νικολαϊδης, οι Εκκλησιαστικοί Επίτροποι και οι Ιεροψάλτες της κοινότητος Βάβλας εύχονται εκ βάθους καρδίας κάθε καλό στη ζωή σας κάθε ευλογία, ειρήνη και πνευματική καρποφορία διά το έτος 2022.

 

Τηλ. Επικοινωνίας διά εκκλησιαστικά θέματα: 24322760, 96606429.